Despre noi

Viziune

In contextul noilor realitati economice locale cat si internationale in care un rol important in dinamica pietei o reprezinta serviciile/procesul de intermediere, SC CASA DE COMERT DONA SRL isi propune sa devina unul dintre cei mai importanti distribuitori de ambalaje din mase plastice de pe piata romaneasca.

Misiune

Ne-am propus sa oferim clientilor nostri produse de cea mai buna calitate la preturi reale  corelate cu promptitudine in ceea ce priveste termenele de livrare dar si cu termene de plata adecvate situatiei economice actuale.

Valori

Orientare catre Client / Calitate / Profesionalism / Stabilitate / Dinamism

DISITRIBUIM PRODUSE SI AMBALAJE DIN MASE PLASTICE

  • Europubele, Eurocontainere, Containere Igloo, Containere semi-ingropate si Cutii de compost
  • Europaleti si Euroboxpaleti
  • Toalete ecologice
  • Navete  industria alimentara, Navete panificatie, Navete bere, Navete bauturi racoritoare si Navete transport pasari
  • Cosuri de gunoi pentru interior si Cosuri de gunoi stradale
  • Mobilier urban si de gradina
  • Spatii de joaca si Covoare de cauciuc antitrauma

SC  CASA DE COMERT DONA SRL este o companie infiintata in anul 2009, cu capital privat integral romanesc. Domeniul principal de activitate il constituie distributia produselor si a ambalajelor din mase plastice (LDPE/HDPE/MDPE, etc.) adresate unei game largi de utilizatori industriali.

Prin produsele sale Casa de Comert Dona vrea sa puna umarul la protejarea mediului inconjurator respectand normele ecologice, promovand colectarea deseurilor si  reciclarea acestora.

Mai mult de cat atat, am dezvoltat un blog cu informatii despre reciclare si colectarea selectiva a deseurilor. Pe pagina Resurse Utile gasesti link-uri catre cele mai importante institutii si organizatii pentru protectia mediului, legislatia in domeniu, surse de informare, ghiduri si multe altele.

In speranta ca veti gasi produsele care sa satisfaca cerintele dumneavoastra, va stam la dispozitie cu informatii suplimentare.